Безплатен STEM проект за всяко българско училище“, е мотото на

...
 Безплатен STEM проект за всяко българско училище“, е мотото на
Коментари Харесай

Българска компания безплатно ще изготвя STEM проекти

 „ Безплатен STEM план за всяко българско учебно заведение “, е мотото на „ 1 ГРУП “ „ Нека покажем на Европейската общественост, че дружно сме по-силни и по-иновативни- дружно за Българското обучение! “, споделя Емил Стоянов, шеф на строително-инвестиционното сдружение
Напълно БЕЗВЪЗМЕЗДНО обслужване за правене на “STEM ПРОЕКТ “ по стадии 1, 2 и 3 от пакетното обслужване на „ 1 ГРУП “ ЕООД за всички български учебни заведения, участващи в процедура: „ Училищна STEM среда “! - Това анонсира шефа на българското сдружение - – Емил Стоянов, съгласно който един от главните национални цели, изискващ обединените старания на българското общество, е обвързван с превръщането на българското обучение в ефикасна система, която да е неразделна част от общоевропейското просветително пространство.

По проекта за възобновяване и резистентност се чака да започва процедурата: „ Училищна STEM среда “, която планува построяването на STEM кабинети във всяко общинско или държавно учебно заведение, без значение в кое обитаемо място е то. Така всяко дете ще има опция да учи в среда с съвременно съоръжение, да се допре и да работи с бързо разрастващите се технологии.
-->
Какво в действителност значи STEM и какво съставлява STEM центърът?

Абревиатурата “STEM ” е вярно да се изписва на латиница, което значи “Science Technology Engineering Mathematics ” или преведно на Български език: “Наука - Технологии - Инженерство - Математика ” .

STEM център съставлява изцяло интегрирана образователна среда за образование, където всичко от технологията и мебелите до образователната стратегия и оценяването се поддържат взаимно, с цел да обезпечат практическо образование. Това е мястото, където ученето може да бъде персонализирано и мотивиращо, и да ангажира възпитаници от всички възрасти. STEM центъра разрешава на учениците да учат, изследват, сътрудничат и основават, както и да вземат решение на практика насочени проблеми.



Какво се изисква от учебната общественост?

Всяко учебно заведение е належащо да образува екип от специалисти, които да приготвят идея за нов STEM център. Концепцията би трябвало да съдържа детайлно бюджетиране, изложение на новия STEM център, избор на вид „ изследователска лаборатория “, избор на пространства, избор на съоръжение и така нататък

Какво предлагаме ние в помощ на учебната общественост?

Всички сме наясно с ежедневните задължения на учителското общество, неналичието на условия и запаси, дефицитът на човешкия фактор и специфичността на процедурата, по тази причина ние предлагаме изцяло пакетно обслужване - състоящо се от следните стадии:

ЕТАП 1

Kонцептуален стадий, по време на който изготвяме детайлна количествено-стойностна сметка направена на база архитектурен план , подсилен от cad. чертежи, графики и 3D образни изображения, с цел да можете да получите реалистична визия за вашия нов STEM център.

ЕТАП 2

Подготовка на идея и документи , която да бъде съгласувана с националния STEM център, преди да бъде качена за финално утвърждение в Информационната система за ръководство и наблюдаване на средствата от Европейски Съюз в България (ИСУН) 2020.



ЕТАП 3

Откриване на процедура по Закон за обществените поръчки според от разполагаемия финансов запас за строителство, доставка и монтаж на съоръжение за вашия STEM център. След конкретизиране на правните правила, осигуряваме високо квалифицирани специалисти за оповестяване на публичната поръчка в “ЦАИС ЕОП ” включително попълнване на ЕЕДОП-и, правене на протоколи за избор на реализатор, разглеждане на постъпили въпроси и мнения от участници.

ЕТАП 4

Нашият професионален строителен екип ще извърши всички планувани строително-монтажни действия заложени в количествената сметка от проектантите. Технологичните ни специалисти ще доставят и инсталират съоръжение , електроника и програмен продукт от най-голям клас според Европейските правила и ще проведат инструктаж и образование за работа с новите технолигии - на учители и възпитаници.

За повече информация:

За въпроси:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР